čtvrtek 19. ledna 2017

Splňovat pokladní systém pro restaurace





Organizovat výdaje vztahující se k kuchyně je skličující úkol. Naštěstí hotel umožňuje naprogramovat spoustu věcí. Zjistěte, jak systém může zlepšit vaši každodenní práci.


Plánování nabídky již ve fázi rezervace


Velmi užitečné, Hotelový program plánuje oddělení. Můžete říct šéfkuchař, jaká jídla budete muset připravit. Tímto způsobem můžete snadno plánovat nákupní seznam, jakož i obsazení podporují. Systémový graf vám umožní připravit jídlo nabídky pro hosty než ještě dorazí. Výhodou tohoto programu je snadno nastavit jídla. Můžete si připravit pro veškeré typy a typy jídel, například. Večeře, snídaně, atd. Vyberte možnosti a na programu bude automaticky vypočítat náklady na jídlo, které by měly poskytovat pouze zákazníkům. To významně snižuje dobu služby.


Spoustu funkcí, všechny konfigurace splňovat pokladní systém pro restaurace


Program služby výrazně snižuje pracovní dobu a zvyšuje kvalitu služeb. S tím můžete kdykoli změnit v menu podle přání. Výhodou tohoto systému je možnost konfigurovat velikost jídla část. Si můžete snadno změnit pořadí jídel, jakož i vzít v úvahu při oceňování "půlky" pro děti. Existují také problémy v případě přípravy dalších obchodů o jídla, například. Když přicházejí lidé, kteří nežijí na majetku. Náklady na jídlo jsou automaticky vypočtena. Klient se ihned prakticky připravené nabídky a vybere v menu. Velkou výhodou tohoto programu je také rozsáhlý systém podávání zpráv. Je to pomoc pro manažer odpovědný za pracovní kuchyně.
Snadné urovnání skupinové výlety

Pokladní systém pro restaurace mnohem snadněji usadit. Často se stává, že hosté přicházejí ve větší skupině. Pro některé věci chtějí platit jednotlivě a za druhé. Díky výpočtu nákladů. Moderní hotel software pomáhá v takových situacích. Na jednom místě můžete kontrolovat veškeré zatížení, extrahovat společné povinnosti a řídí sami. V případě, když Host nechce platit za jejich závazky, program automaticky převede zatížení účtu skupiny. Můžete také použít proporcionální rozdělení nákladů pro každou osobu v místnosti. Velkou výhodou je schopnost navázat jakoukoli formu platby odpovídající individuálním potřebám uživatelů.

Žádné komentáře:

Okomentovat